A Digital Age Deserves A Digital Leader

Windows Vista 5536 Installation Blue Screen

Windows Vista 5536 Installation Blue Screen

Postby nscrnbr27 » Tue Aug 29, 2006 5:41 am

I dont know where to get the exact error cause when the blue screen comes up, the pc restarts just 2 seconds later.

Here are my specs.

AMD Athlon 64 3800+ @ 2.4 ghz
2.00 gigs of ram
512 mb ATI Radeon x1600 PRO AGP 8x
Giga-byte K8U-939 ULI Chipset
2 EIDE Hard Drives (vista will install on)
2 sata hard drives (vista will not recognize yet)

Here is the problem

It seems since Beta 2 that for me this is a set backwards. In Beta 2 I was able to continue the installation in safe mode. With 5536 it is not.

I install with everything looking great. I setup vista on a 80 gig EIDE Hard Drive. Ill Delete the D Drive, Format, then new. Then Ill install vista.

At the Installation screen, The Copying Windows files goes from 0% to 100% immediatly. The expanding files takes the longest. The pc will restart then another screen comes up saying that vista is now loading for the first time............Then back to the installation screen to finish it.

It seems to hang but the screen goes black with a white flashing cursor then seems to flicker and the second flicker is where the blue screen occurs. I tried safe mode but the setup will not continue. Its just frustrating......

This might help you guys out a bit. Some error logs I found.

-----------------------------------------------------------------------------------'
TSSysprep.txt
*******Initializing Message Log:TSSysprep.dll 08/29/06 01:27:50
*******Version:Major=6, Minor=0, Build=5536, PlatForm=2, CSDVer=Service Pack 0, v., Free

sysprep.cpp(283)Entering LSMSysPrepRestore
sysprep.cpp(511)WARNING: RestoreTSCustomSercurity - NameSIDList.LoadAndDelete FAILED.
sysprep.cpp(512)If no Names/SIDs were saved during LSMSysPrepBackup, this is NOT an error. Otherwise, it IS an error, saved names and SIDs were NOT restored.
sysprep.cpp(513)Please verify that no Names/SIDs were saved during backup
sysprep.cpp(288)WARNING: RestoreTSCustomSercurity() FAILED: 2. To see if this is an error, please see message(s) above.
sysprep.cpp(291)Leaving LSMSysPrepRestore
logmsg.cpp(38)********Terminating Log.


*******Initializing Message Log:TSSysprep.dll 08/29/06 01:27:50
*******Version:Major=6, Minor=0, Build=5536, PlatForm=2, CSDVer=Service Pack 0, v., Free

sysprep.cpp(330)Entering RdpSysPrepRestore
sysprep.cpp(358)Leaving RdpSysPrepRestore
logmsg.cpp(38)********Terminating Log.

---------------------------------------------------------------------------

PFRO.TXT
8/22/2006 1:27:32 - PFRO Error: \??\D:\Windows\system32\spool\DRIVERS\W32X86\3\New\FXSUI.DLL, \??\D:\Windows\system32\spool\DRIVERS\W32X86\3\FXSUI.DLL, 0xc000003a
8/22/2006 1:27:32 - PFRO Error: \??\D:\Windows\system32\FxsTmp\fxsEC47.tmp, |delete operation|, 0xc0000034
8/22/2006 1:27:32 - 2 Successful PFRO operations

---------------------------------------------------------------------------
PRO Level 2
Posts: 27
Joined: Tue Jun 27, 2006 9:31 pm
Location: Scranton, Pennsylvania

Return to General Windows Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron
cron