A Digital Age Deserves A Digital Leader

VistaTweakPRO released by PROneTworks !!!

Forum rules
This forum is meant for support of PRO Software only. PROnetworks reserves the right to edit any topic title to better explain the contents of a post. We also may move your post to a more suitable forum if necessary.

It may take our support staff up to 24 hours to respond to your problem. We appreciate your patience.

VistaTweakPRO released by PROneTworks !!!

Postby JabbaPapa » Tue Nov 01, 2005 8:35 pm

PROneTworks and the Area 59 Team is proud to announce the delivery of our new baby. She will be happy to help you tweak Windows Vista, for improved user experience of the new OS.

We hope you like her ;)

[align=center]Yet another reason to GO PRO![/align]

:moreat: VistaTweakPRO

:download: www.VistaTweakPRO.org
Image
PRO VETERAN
User avatar
Posts: 9538
Joined: Sun Feb 22, 2004 5:17 pm
Location: Monte-Carlo
Real Name: Julian Lord

Postby coreyw2000 » Wed Nov 02, 2005 7:26 am

If you have some ideas, feel free to post them in this thread:

http://www.pro-networks.org/forum/viewtopic.php?t=65495
Be nice to nerds.... chances are you will end up working for one

<u><b>Current system</b></u>
ASUS M3A78-EMH HDMI
AMD Athlon X2 6000+ o/c'd at 3.2GHz
4GB (2x2GB) OCZ RAM
Integrated Radeon HD 3200 (HDMI out)
500GB SATA/360GB IDE HDD's
32" Sharp 1080p Monitor/TV
Vista RTM/Vista SP2 Beta/7 6801
PROfessional Member
Posts: 4644
Joined: Tue Oct 05, 2004 5:30 am
Location: Saskatchewan, Canada

Postby coreyw2000 » Wed Nov 02, 2005 8:21 am

Hmm, seems fine to me, the image is at 6% opacity :)
Be nice to nerds.... chances are you will end up working for one

<u><b>Current system</b></u>
ASUS M3A78-EMH HDMI
AMD Athlon X2 6000+ o/c'd at 3.2GHz
4GB (2x2GB) OCZ RAM
Integrated Radeon HD 3200 (HDMI out)
500GB SATA/360GB IDE HDD's
32" Sharp 1080p Monitor/TV
Vista RTM/Vista SP2 Beta/7 6801
PROfessional Member
Posts: 4644
Joined: Tue Oct 05, 2004 5:30 am
Location: Saskatchewan, Canada

Postby coreyw2000 » Wed Nov 02, 2005 8:32 am

I see your point. I will see about chnaging it.

Thanks for the feedback ^*^
Be nice to nerds.... chances are you will end up working for one

<u><b>Current system</b></u>
ASUS M3A78-EMH HDMI
AMD Athlon X2 6000+ o/c'd at 3.2GHz
4GB (2x2GB) OCZ RAM
Integrated Radeon HD 3200 (HDMI out)
500GB SATA/360GB IDE HDD's
32" Sharp 1080p Monitor/TV
Vista RTM/Vista SP2 Beta/7 6801
PROfessional Member
Posts: 4644
Joined: Tue Oct 05, 2004 5:30 am
Location: Saskatchewan, Canada

Postby Malhovic » Mon Nov 07, 2005 11:28 pm

When you put that you updated things on the program, are you actually compiling it and then putting it up for download so that we can host the most current version?

EDIT:

Also, quick suggestion, to make it easier for downloading, hosting and uploading, we should change the file name to VistaTweakPro.zip or whatever without a version and just place the version info within the zip file so that we don't have to change the link each time we upload a new copy. It is up to you but I figure that this would make it so you don't have to edit the site every update as well.

Image

PROfessional Member
User avatar
Posts: 2216
Joined: Mon Nov 08, 2004 10:23 pm
Location: New York, USA
Real Name: Terry Hashley

Postby coreyw2000 » Tue Nov 08, 2005 12:08 am

Accually, the site info is dynamic :) But thats a good idea. I will look into it. Thanks :)
Be nice to nerds.... chances are you will end up working for one

<u><b>Current system</b></u>
ASUS M3A78-EMH HDMI
AMD Athlon X2 6000+ o/c'd at 3.2GHz
4GB (2x2GB) OCZ RAM
Integrated Radeon HD 3200 (HDMI out)
500GB SATA/360GB IDE HDD's
32" Sharp 1080p Monitor/TV
Vista RTM/Vista SP2 Beta/7 6801
PROfessional Member
Posts: 4644
Joined: Tue Oct 05, 2004 5:30 am
Location: Saskatchewan, Canada

Postby ma3574 » Sat Nov 26, 2005 4:46 pm

I'm using it now and its sweet
>>Mo<<
PRO Level 7
Posts: 296
Joined: Sun Jun 05, 2005 5:14 pm
Location: england

Postby ma3574 » Sat Nov 26, 2005 6:06 pm

what do you mean? check here for more info http://www.pro-networks.org/forum/viewtopic.php?t=66566
>>Mo<<
PRO Level 7
Posts: 296
Joined: Sun Jun 05, 2005 5:14 pm
Location: england

Return to PRO Software

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 0 guests