A Digital Age Deserves A Digital Leader

Unable to boot Vista OEM after new HD XP install

Forum rules
Please start your own topic for support with problems you experience. Even if it appears to be exactly the same as someone else's problem, system configurations differ significantly. Thank you.

It may take our support staff between 24-48 hours to respond to your problem. We are a small business and strive to answer your questions as soon as possible. We appreciate your patience.

Unable to boot Vista OEM after new HD XP install

Postby vajenn » Sun Jul 11, 2010 7:18 pm

I have a Vista OEM which I tried to install XP on a partition. This was not ideal so now I have a second hard drive, in which I just installed XP. It boots fine, but I cannot get the Vista to boot. I have been in the BIOS and changed the boot options, but I still get the same result. I'd like to ultimately have a menu up there so that I could choose at startup. For now, I'd just settle with getting Vista back so my work is not late. Thanks,

Jenn
PRO New Member
Posts: 1
Joined: Sun Jul 11, 2010 7:13 pm

Re: Unable to boot Vista OEM after new HD XP install

Postby yeshuas » Sun Jul 11, 2010 7:39 pm

When you installed XP was the Vista harddrive plugged in?
Game Over!!!!!!!!
Image
ASUS Maximus V Gene MB
Windows 8 X64; Windows 7 X64; Windows 7 X86
Intel I5-3570K
16GB Corsair Vengeance Ram
eVGA GeForce GTX 550 TI
Corsair GS700 PS
1TB Seagate SATA 6.0Gb HD
Thermaltake Case
Software Development
User avatar
Posts: 5075
Joined: Wed Jan 17, 2007 3:29 pm
Location: Chicago, IL
Real Name: Daniel Schmidt

Return to Windows Boot Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron
cron