A Digital Age Deserves A Digital Leader

Resource Viewer, Decompiler, Error at startup... (Solved)

Resource Viewer, Decompiler, Error at startup... (Solved)

Postby flash_659 » Mon Jun 22, 2009 11:02 am

When i start up my vista home premium laptop and login, just after a few tray icons have loaded i get an error that the resource viewer, decompiler and something else has stopped working and then i just click close program and its gone. After that the pc goes as normal. Its not bad or anything just very annoying every-time i login. Any idea to stop this would be very helpful.

Thanks.
Last edited by flash_659 on Wed Jun 24, 2009 11:57 am, edited 1 time in total.
PRO Level 2
User avatar
Posts: 26
Joined: Fri Apr 18, 2008 8:35 am
Location: Australia

Re: Resource Viewer, Decompiler, Error at startup...

Postby NT50 » Mon Jun 22, 2009 12:31 pm

Sounds like you have somethign startign up that shoudl not be. I hae never seen nor heard of this. Maybe some of our programmers here will see this and shead some light on it
Dogs Have Owners; Cats Have Staff
PROfessional Member
User avatar
Posts: 8220
Joined: Sat Jun 19, 2004 4:46 pm
Location: Jackson, TN USA
Real Name: Jeff Replogle

Re: Resource Viewer, Decompiler, Error at startup...

Postby flash_659 » Tue Jun 23, 2009 8:08 am

Yer, might have to play around with some things til I get a solution.

EDIT: Problem solved now. I was looking through processes and stuff and found a process running called winlog.exe, i knew this was a bad process so i disabled it and removed it from my pc, not sure how it got there, probably from an infected usb. Upon restarting no errors or anything so all good :yesnod: .
PRO Level 2
User avatar
Posts: 26
Joined: Fri Apr 18, 2008 8:35 am
Location: Australia

Return to General Windows Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest

cron
cron