A Digital Age Deserves A Digital Leader

PCI ATA133 Raid 1 XP no boot-missing hal.dll or ntiskrnl.exe

Forum rules
Please start your own topic for support with problems you experience. Even if it appears to be exactly the same as someone else's problem, system configurations differ significantly. Thank you.

It may take our support staff between 24-48 hours to respond to your problem. We are a small business and strive to answer your questions as soon as possible. We appreciate your patience.

PCI ATA133 Raid 1 XP no boot-missing hal.dll or ntiskrnl.exe

Postby Akivah613 » Sun Jan 08, 2012 5:17 pm

I have problems reading my sil0680p raid in boot process--it seems the driver will not sustain the process and the bott fails somewhere along the way--any sugestions?
PRO New Member
Posts: 1
Joined: Sun Jan 08, 2012 3:53 pm

Re: PCI ATA133 Raid 1 XP no boot-missing hal.dll or ntiskrnl

Postby yeshuas » Sun Jan 08, 2012 8:45 pm

sounds like maybe a failing harddrive or a bad connection.

Try removing the cables to the harddrives and the motherboard and reconnecting them to make sure you have a good connection. Be sure to reconnect the cable to the same place on the motherboard and the same harddrive that you took them from
Game Over!!!!!!!!
Image
ASUS Maximus V Gene MB
Windows 8 X64; Windows 7 X64; Windows 7 X86
Intel I5-3570K
16GB Corsair Vengeance Ram
eVGA GeForce GTX 550 TI
Corsair GS700 PS
1TB Seagate SATA 6.0Gb HD
Thermaltake Case
Software Development
User avatar
Posts: 5075
Joined: Wed Jan 17, 2007 3:29 pm
Location: Chicago, IL
Real Name: Daniel Schmidt

Return to Windows Boot Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests