A Digital Age Deserves A Digital Leader

IP changer for vista

IP changer for vista

Postby Hybrid SyntaX » Sun Feb 04, 2007 5:47 pm

hi
i don't know exactly where should i ask this ! but i ask here
anyone know a software that change my ip for vista ? expect hide ip platinum
PRO Level 2
User avatar
Posts: 10
Joined: Fri Jan 19, 2007 12:14 am
Location: Tehran,Iran

Postby NoReflex » Sun Feb 04, 2007 5:57 pm

For XP I use something like http://www.pro-networks.org/forum/viewtopic.php?t=84566

Maybe it works for Vista too :).

Best wishes,
John!
PRO Level 10
User avatar
Posts: 431
Joined: Wed Nov 17, 2004 8:41 pm
Location: Romania

Postby Hybrid SyntaX » Sun Feb 04, 2007 6:11 pm

NoReflex wrote:For XP I use something like http://www.pro-networks.org/forum/viewtopic.php?t=84566

Maybe it works for Vista too :).

Best wishes,
John!

thx for reply
i don't think it does what i want . i want a software that do the same job as "Hide IP Platinum(http://www.hide-ip-soft.com) (, etc " it just change the ip from a country to another ip address from another country
i dunno can you get me or not ! :embarrassed:
sorry for bad english
PRO Level 2
User avatar
Posts: 10
Joined: Fri Jan 19, 2007 12:14 am
Location: Tehran,Iran

Postby MrTwister » Wed May 09, 2007 12:27 pm

PRO New Member
Posts: 1
Joined: Wed May 09, 2007 11:32 am
Location: Russia

Postby spikey » Wed Jun 27, 2007 4:44 pm

not sure I underst5and the question but what about the command line tools netsh ?
PRO Level 3
Posts: 96
Joined: Mon Jun 26, 2006 11:09 am
Location: London

Return to Alpha / Beta Software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest