A Digital Age Deserves A Digital Leader

Highest performance score you've seen?

Highest performance score you've seen?

Postby kanaloa » Wed Aug 30, 2006 2:03 am

I have a 3.3 at the moment. My new Vista ready PC next year should be much better. I'm waiting to get it after Vista comes out ;)

<img src="http://www.pro-networks.org/main/images/blurb/Score.jpg">


This 4.5 by Steven Bink is the highest I've seen yet. He must have one hell of a graphics card.
<img src="http://www.pro-networks.org/main/images/blurb/performance.jpg">
"Greatness is not a function of circumstance. Greatness, it turns out, is largely a matter of conscious choice, and discipline." - Jim Collins
President
User avatar
Posts: 11795
Joined: Sun Mar 10, 2002 1:18 am
Location: Columbia, SC
Real Name: John Derrick

Postby kd1966 » Wed Aug 30, 2006 2:25 am

yeah, 5.9 is the best I've seen........ but not as a total score; I think Graham got a 5.3 total
PRO PLATINUM
User avatar
Posts: 6831
Joined: Tue Aug 09, 2005 2:00 am
Location: USA - GSO - NC

Postby jrfree1 » Wed Aug 30, 2006 2:34 am

Currently I have a 4.3, which isn't bad for a 2 year old system, hopefully I will have much higher when I get my Core 2 system put together :yesnod:

<img src="http://img201.imageshack.us/img201/5771/p434bb6.jpg" alt="Image Hosted by ImageShack.us">
[html]<a href="http://vistamania.org" target="_blank"><img src="http://img116.imageshack.us/img116/1784/sig1pa4.jpg" alt="VistaMaNiA" border="0">[/html]
Image
PROfessional Member
User avatar
Posts: 3779
Joined: Mon Aug 30, 2004 4:24 pm
Location: Florida

Postby kanaloa » Wed Aug 30, 2006 2:49 am

What graphics card are you using? I think I got a 3 because of my graphics mainly.
"Greatness is not a function of circumstance. Greatness, it turns out, is largely a matter of conscious choice, and discipline." - Jim Collins
President
User avatar
Posts: 11795
Joined: Sun Mar 10, 2002 1:18 am
Location: Columbia, SC
Real Name: John Derrick

Postby Grav!ty » Wed Aug 30, 2006 3:56 am

Here my weakest link is the substandard DDR2 667 MHz RAM that I'm using. Once I get hold of DDR2 800 Mhz modules I think my CPU will be the sticking point. This is the main system in my signature.

Image
Image

"The great majority of mankind are satisfied with appearances, as though they were realities, and are often more influenced by the things that seem than by those that are." - Niccolo Machiavelli
PROfessional Member
User avatar
Posts: 15790
Joined: Tue Sep 14, 2004 5:22 am
Real Name: Graham

Postby zappcatt » Wed Aug 30, 2006 4:15 am

Make sure you are all taking the numbers off the same build also.
On 5472 my AMD x64 3800+ was a 4.0 and my P4 3 was a 3.6-3.9.

Now that I installed 5536, my P4 is now 4.2
PRO Level 3
Posts: 98
Joined: Thu Jun 15, 2006 10:25 pm
Location: Cali

Postby mnemonicj » Wed Aug 30, 2006 4:26 am

How the heck do I only have a 4.8 with a Pentium D 930 processor? Even my WD 40GB hard drive with 2MB cache has a 5.0 rating.
PRO Level 15
User avatar
Posts: 1066
Joined: Tue Aug 17, 2004 1:41 am
Location: Indianapolis, IN

Postby JabbaPapa » Wed Aug 30, 2006 10:00 am

Binks' score is limited by his CPU, not by his GPU.

My own score is limited to 2.0 by my FX 5200 graphics card, although when the DX10 cards come out and I finally upgrade my GPU, it will be limited to 4.1 by my Athlon64 3200+ Winchester, although I could certainly increase that by overclocking some more --- or getting a better CPU (probably not for this machine though :whistle ). But my RAM will in any case limit this PC to a 4.5 max (or thereabouts, depending on overclocking, as my OC is not currently maxed out), as this is the only non-upgradeable component in the system... :whistle

When the new hardware comes out, especially the DX10 GPUs and the faster DDR2 RAM modules, I would not be surprised to see scores of 6 or higher on the more powerful new rigs...

---

BTW John, what kind of RAM are you using ? it looks like you must be using either single channel DDR1 or otherwise have only a single RAM stick installed :question
Image
PRO VETERAN
User avatar
Posts: 9538
Joined: Sun Feb 22, 2004 5:17 pm
Location: Monte-Carlo
Real Name: Julian Lord

Postby spikey » Wed Aug 30, 2006 10:51 am

For me on 5456 x64 I get
AMD 64x2 4800+ 5.4
ram 4gb 3.8
hard disk 74gb raptor non raid 4.1
nvidia 7800gtx 256mb 5.9
gaming 5.8

overall 3

think from memory, 5472 was similar
PRO Level 3
Posts: 96
Joined: Mon Jun 26, 2006 11:09 am
Location: London

Postby Life_N_Cancun » Wed Aug 30, 2006 11:40 am

Not a high score story...but I was pleasantly surprised that my score with 5536 went UP to a 3.1.
It had been a 2.0 on all previous builds of Vista. ^*^
We're not in Kansas anymore......Gringo
PRO Level 3
User avatar
Posts: 97
Joined: Tue Jun 13, 2006 10:41 am
Location: Cancun, Mexico

Next

Return to General Windows Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron
cron